top of page
Ontwerp zonder titel (10).png

Eventjes over mij

Als bioloog, sportleraar en kinesitherapeut is gezondheid altijd mijn interesseveld geweest. Daarom heb ik het gezondheidsbedrijf Vita Optima® opgericht en me verder gespecialiseerd in de Orthomoleculaire geneeskunde. Omdat ik nog wat miste ben ik opnieuw gaan studeren in Nederland tot therapeut in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI). 
 

Tijdens mijn opleiding heb ik samen met artsen onderzoek gedaan naar de werkingsmechanismen van ziektes en de diverse behandelplannen ter oplossing. Die kennis, expertise en ervaring heb ik nu gebundeld in een persoonlijk Gezondheidsplan. 

In mijn praktijken behandel ik mensen met diverse klachten, werk ik samen met artsen en begeleid ik atleten naar betere prestaties.

 

Daarnaast geef ik ook les in België en Nederland voor Natura Foundation en kPNI-Belgium. Daar geef ik Medische Basiskennis en Orthomoleculaire Therapie aan therapeuten zoals kinesisten, osteopaten, diëtisten, apothekers en artsen

Omdat aanhoudende stress heel vaak de aanleiding is voor chronische gezondheidsproblemen heb ik mij verdiept in "P" van de KPNI (de psychologie) en heb ik via intense studie de ECT - Emotionele Cognitieve Therapie -  ontwikkeld om mentaal/emotionele problemen sneller op te lossen.

Meer over ECT
Jogger met hond

"Het heeft geen zin om symptomen te behandelen als de de voeding en de leefstijl niet verbeterd wordt. Een probleem heeft verschillende oorzaken en ze moeten allemaal aangepakt worden voor een blijvende oplossing.

Daarbij mag zeker chronische stress niet vergeten worden!

Ik begeleid je via een multidisciplinaire aanpak met oog voor de oorzaken en interventies die helpen bij de aanpak van jouw probleem of ziektebeeld."

Marnix Dekeyzer

bottom of page