wie is Marnix?

Als bioloog, sportleraar en kinesitherapeut is gezondheid altijd mijn interesseveld geweest. Daarom heb ik het gezondheidsbedrijf Vita Optima® opgericht en me verder gespecialiseerd in de Orthomoleculaire geneeskunde. Omdat ik nog wat miste ben ik opnieuw gaan studeren in Nederland tot therapeut in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI). 

Tijdens mijn opleiding heb ik samen met artsen onderzoek gedaan naar de werkingsmechanismen van ziektes en de diverse behandelplannen ter oplossing. Die kennis, expertise en ervaring heb ik nu gebundeld in een persoonlijk Voedingsplan en een Gezondheidsplan, afhankelijk van de ernst van de ongemakken die je hebt. In mijn praktijken behandel ik mensen met diverse klachten, werk ik samen met artsen en begeleid ik atleten naar betere prestaties.

Mijn stelregel is:

Het heeft geen zin om alleen symptomen te behandelen als de de voeding en de leefsstijl niet verbeterd wordt. Een probleem heeft verschillende oorzaken en ze moeten allemaal aangepakt worden voor een blijvende oplossing.

Ik begeleid je via een multidisciplinaire aanpak met oog voor de oorzaken en interventies die helpen bij de aanpak van jouw probleem of ziektebeeld.